Actorul George Mihăiță, beat la volan, a produs un accident în București

Actorul George Mihăiță a produs un accident în Capitală miercuri seara. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind: 1.05 mg/l. Actorul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Polițiștii sosiți la fața locului i-au pus fiola și au constatat că actorul era beat criță: avea o alcoolemie de 1,05mg/l alcool pur în aerul expirat. Fără să opună rezistență, George Mihăiță a urcat în mașina oamenilor legii și a fost dus la INML, pentru a i se recolta probe de sânge.

”1,05mg/l alcool pur în aerul expirat înseamnă o alcoolemie foarte mare, în sânge va rezulta o valoare de 2. Ca să vă dați seama, șoferul ar fi putut consumat în jur de 2 litri de vin sau 3 litri de bere. La valoarea aceasta era destul de afectat, nu în comă alcoolică, pentru că aceea se instalează la valori de peste 3mg/l alcool, dar nu mai era stăpân pe simțuri”, au explicat surse din Poliție.

Potrivit acestora, directorul Teatrului de Comedie din București riscă să primească o condamnare cu suspendare între 1 și 5 ani.

”Dacă nu mai are și alte probleme de natură penală, probabil că judecătorul va stabili sentința între 1 an și 6 luni și 2 ani, iar termenul rezonabil de soluționare este de un an”.

În tot acest timp nu va mai avea voie să conducă, iar dacă va fi condamnat i se va anula acest dreptul. Ceea ce înseamnă că nu se va mai putea urca la volan niciodată.

În ceea ce privește pagubele materiale provocate, asiguratorul va acoperi toate costurile, pe care i le va cere în instanță, într-o acțiune în regres.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI