Povestea fascinantă a Anastasiei Soare. Cum a reușit „regina sprâncenelor” să-și construiască un imperiu la Hollywood

Anastasia Soare este una dintre cele mai puternice persoane din industria de beauty de la Hollywood. Este supranumită Regina Sprâncenelor, prin mâinile ei trecând celebrități precum Cindy Crawford, Naomi Campbell, Stephanie Seymour sau Jennifer Lopez.

Talentul și perseverența i-au adus faima dar și bani. În acest moment, ea este una dintre cele mai bogate românce, având o avere care se ridică undeva la 5 miliarde de dolari.

Totul a început în urmă mai bine de 3 decenii, când a decis să emigreze în Statele Unite ale Americii. Se întâmpla în 1989! Anastasia avea doar 32 de ani când și-a făcut curaj să părăsească orașul Constanța ca să-și îndeplinească visul american. Deși nu vorbea limba engleză, s-a dus și s-a angajat ca estetician într-un salon de înfrumusețare din Beverly Hills. Acela a fost momentul în care viața ei s-a schimbat radical.

În prima fază, în salonul în care a lucrat, le propunea clientelor sale să le penseze gratuit, ceea ce a și făcut pentru doi ani de zile. La un an şi jumătate de la acel moment, Anastasia a închiriat o cameră într-un salon din Beverly Hills și începe astfel primul pas spre o afacere de miliarde. Solicită un împrumut bancar, iar în anul 1997 își lansează brandul Anastasia Beverly Hills

Observând că femeile nu păreau să acorde prea multă atenție sprâncenelor lor, Anastasia a decis că este momentul să exploateze acest detaliu. Așa a ajuns să-și dezvolte propria sa tehnică de pensat. În scurt timp și-a deschis primul salon Anastasia Beverly Hills în 1997, iar la scurt timp pe cel de-al doilea.

Anastasia Soare (64 de ani) a a pus imediat bazele unei formule perfecte a sprâncenelor, care pornește de la regula proporției de aur, populară încă din Renaștere. Ea și-a patentat tehnica (Golden Ratio Eyebrow Shaping Method) ce a devenit astăzi un standard într-o industrie preocupată permanent de inovație.

Ea decide în 1999 să-și lanseze primele sale produse specializate pentru îngrijirea sprâncenelor iar în clipa în care românca intră pe piață cu brandul Anastasiei se lansează și interesul mondial la nivel de beauty pentru îngrijirea sprâncenelor. Celebra româncă și-a lansat saloane în alte locuri din lume, dar și o gamă de produse proprii destinate îngrijirii sprâncenelor și pielii, pe care le vinde în magazine.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI