Smiley a vorbit despre cum este viața de tătic, la trei luni de la nașterea fiicei sale

Smiley s-a schimbat enorm de când fiica lui a venit pe lume și a înțeles ce este cel mai important în viață pentru el. El și partenera sa de viață, Gina Pistol, s-au ocupat singuri de creșterea fiicei lor, încă din primele zile de viață ale micuței și nu au de gând să lase să se schimbe situația. Foarte rar acceptă ca mamele lor să se implice și profită de faptul că vor avea toată vara liberă, pentru a petrece timp de calitate împreună.


Prietenii celor doi părinți se întreabă dacă ei mai au timp și pentru nevoile lor, dacă reușesc să doarmă și dacă sunt liniștiți. Ei bine, se pare că în familia lor nu există astfel de probleme, iar mulți sunt de părere că fac reclamă pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Artistul se implică atât de mult pe cât poate în creșterea micuței sale și are anumite atribuții în casă, pe care le duce la bun sfârșit.

„Toți prietenii cu care mă întâlnesc mă întreabă dacă mai dormim. Dormim toată noaptea și eu și Gina și copilul. Dormim liniștiți, fără treziri. Au zis ăștia să facem reclamă pentru al doilea copil. Îmi zic prietenii „bă, zici că sunteți reclamă pentru al doilea copil”. Suntem foarte liniștiți. A început să gângurească, în fiecare zi auzim câte un sunet nou, îi place băița. Mă implic la tot, atât cât pot eu, adică nu-mi depășesc atribuțiile. Băița o facem împreună, pentru că nu mă simt pregătit să fac asta singur”, a povestit artistul.

Sunt momente rare în care simt nevoia de ajutor și atunci apelează la părinții lor, care sunt de fiecare dată alături de ei și sunt conștienți că va veni o vreme în care vor fi foarte ocupați și vor fi nevoiți să apeleze la cei dragi. I se pare foarte important să ia lucrurile pas cu pas și să se bucure de tot procesul.

„Din când în când vin ai mei. Mai vine mama, dar doar la cerere. Mai vine mama Ginei, dar tot așa, foarte rar. Nu stau cu noi, vin mai mult să o vadă pe Josephine. Nu e că nu am avea nevoie de ajutor, sunt sigur că la un moment dat o să avem nevoie de ajutor mai mult, mai ales când o să înceapă și Gina filmările și eu, dar având în vedere că vara asta suntem mai mult acasă, o să stăm noi cu ea. Mi se pare că e foarte important să înțelegem tot procesul, să ne bucurăm, să ne panicăm aiurea, etc.”, a mai zis el.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI