Crima din Padina. Ultimele clipe de viață ale bărbatului măcelărit de interlopi

Realitatea PLUS a prezentat primele imagini din timpul crimei sângeroase de la petrecerea cu vedete de la Padina, unde un bărbat de 41 de ani a fost ucis de trei interlopi din clanul Fabian. În imagini se observă cum bărbatul înjunghiat agonizează pe niște cutii cu băutură din spatele barului în timp ce ceilalți vor să îl atace în continuare. Martorii încearcă cu greu să îi stăpânească pe agresori. Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Sunt scenele șocante filmate imediat după ce Sorin Anghel a fost înjunghiat cu un cuțit de fiul cel mare al vrăjitoarei Sidonia şi al liderului clanului Fabian, Laurenţiu Marin zis Solomon. Filmarea surprinde ultimele momente din viața bărbatului de 41 de ani care, rănit grav, agonizează în spatele barului și abia mai poate respira în timp ce Solomon și cei doi frați ai săi aruncă în el în continuare cu sticle, pahare și alte obiecte.

În imaginile filmate la petrecerea privată de la hotelul de lux din Padina, Solomon are hainele pătate cu sânge, iar în mâna dreaptă ține cuțitul cu care victima a fost măcelărită.

„Băi oameni buni, gata!
Îl omori!
Băi oameni buni, calmați-vă! Gata!”, se aude pe fundalul filmării.

„Dă-i afară de aici!
Mă jur pe ce am mai scump..
Ajută-mă și scoate-i afară de aici!
Îi scot pe partea cealaltă!
E plin de sânge, e tăiat mă!”, este un alt mesaj din timpul scenelor groaznice.

Imagine

Acesta este momentul în care Sorin Anghel, ajutat de soție și câțiva bărbați este scos pe brațe afară din bar. Însă în parcare, cei trei fraţi îl ajung din urmă şi îl atacă din nou. Înjunghiat, cu răni grave, Anghel a murit înainte ca medicii să ajungă la el.

Frații interlopi acuzați de crima de la petrecerea vedetelor din Padina, cerere uluitoare pentru procuror

Pe baza imaginilor filmate de participanți, anchetatorii au refăcut și filmul măcelului de la petrecerea cu vedete şi au stabilit minut cu minut ce s-a întâmplat. La petrecere au participat vedete precum Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Cu toții au fost audiați.

Cei trei interlopi sunt în arest din 11 februarie. Au spus, de fiecare dată, că au fost provocaţi de Sorin Anghel şi că sunt nevinovaţi. 

Citește și Vrăjitoarea Sidonia, mama suspecților de crimă de la petrecerea cu vedete din Padina: „Fiii mei au fost, de fapt, atacați”

Sursa: Realitatea din Justitie

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI