Cristian Popescu Piedone, melancolic după ce a fost vizitat de Irina Loghin și Fuego în închisoare

Cristian Popescu Piedone a fost vizitat miercuri în închisoare de Irina Loghin și Fuego. „Ne-au mângâiat sufletele cu muzica lor. Și ne-au mai îndulcit amarul care ne istovește, vrând-nevrând, de prea multe ori… zi si noapte”, a scris el pe pagina personală de Facebook. 

Cristian Popescu Piedone se află în spatele gratiilor din luna mai, acolo unde își ispășește pedeapsa pe care a primit-o în dosarul Colectiv. 

Fostul primar al Sectorului 5 a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. 

Acesta spune că timpul trece foarte greu, însă miercuri a primit o vizită neașteptată în pușcărie de la Irina Loghin și Fuego. 

Cei doi artiști le-au cântat deținuților, iar cântecele lor au fost apreciate de cei închişi în Penitenciarul Rahova. 

„S-a lăsat frigul peste oameni și arbori și flori… Un anotimp întreg s-a topit de când sunt închis între patru pereți reci… Mâine – poimâine mai trece unul… Și mă trec și eu cu încă o toamna în calendarul vieții… În lumea asta renegată, în care sunt trecător, se întâmplă însă și bucurii depline. 
În lumea asta renegată, în care sunt trecător, am învățat să fac sărbătoare din strofe croite pe rime simple și să mă bucur de frânturi pe care le omiteam cândva din cauză de grabă… 

Pușcăria e grea, oricum ai privi-o, oricum ai picta-o, oricum ai povesti-o… 
Îți adună gândurile în suflet și sufletul ți-l cerne între gândurile toate… În lumea asta renegată… calendarele curg la fel ca dincolo de poarta cea mare de la șosea. Și aici sunt sentimente și aici sunt inimi și aici sunt oameni… Și aici sunt lacrimi, și aici e zâmbet, și aici sunt visuri și vise și planuri și țeluri și regrete mai ales. În lumea asta renegată… uneori ajung artiști cu har care pun slova pe portativ și te poartă cu ei în lumea muzicii și-a visării și-a libertății… Pe mine și pe confrații de pedeapsă… ne-au vizitat distinsa doamna Irina Loghin și maestrul Fuego”, a scris Cristian Popescu Piedone, miercuri, pe pagina sa de Facebook. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI