Kovesi anunță că s-a măritat, dar neagă zvonurile. Ce spune despre soțul său

Laura Codruța Kovesi a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spotmedia.ro, că s-a căsătorit, dar a ținut să precizeze că zvonurile prezentate de unele publicații din România sunt departe de adevăr. 

În primăvara acestui an, au apărut informații „pe surse” că fosta șefă a DNA s-ar fi căsătorit, „în urmă cu câteva luni bune”, cu fostul ofițer ce-i fusese detașat de la SPP cât timp a condus instituția anticorupție din România. 

Într-un interviu acordat miercuri Spotmedia.ro, ce va fi publicat integral în această după-amiază, Kovesi a spus care este, de fapt, situația. 

(de la minutul 55:35)„M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este român, prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, a fost o relație discretă, este un om extraordinar. Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună pe subiectul ăsta. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e”, a declarat fosta șefă a DNA. 

„Așadar, nu mai e singură dna Kovesi, dar ați păstrat brandul Kovesi”, a remarcat Ioana Ene Dogioiu. 

„N-am fost niciodată singură. Tot timpul am avut prieteni, familia lângă mine. Legea îmi oferă această posibilitate și soțul meu este un om extraordinar și foarte înțelegător”, a replicat Kovesi. 

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI