Anchetă pentru distrugere din culpă după incendiul din Pasajul Unirii

Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 fac cercetări pentru distrugere din culpă în cazul incendiului izbucnit, marţi, la un autoturism care circula prin Pasajul Unirii.

”Astăzi, 18 octombrie 2022, în jurul orei 9:30, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la un autorurism care circula printr-un Pasaj din Sectorul 4, din direcţia Bd. I.C. Brătianu, către Bd. Mărăşeşti, a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat echipaje de popmpieri, precum şi poliţişti din cadrul secţiei menţionate, care au demarat investigaţiile”, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, după lichidarea incendiului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

În acest caz, se fac cercetări de către Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru distrugere din culpă.

Incendiul a izbucnit la un autoturism care se afla la mijlocul Pasajului Unirii şi în care se aflau doi adulţi şi un copil. Au fost degajări mari de fum, iar pompierii au intervenit cu opt autospeciale de stingere şi şapte SMURD. În pasaj şi pe rampele de acces se aflau circa 100 de autoturisme, iar 20 de persoane au fost evacuate de salvatori. 

După ce incendiul a fost stins, s-a făcut ventilarea pasajului şi au fost îndepărtate autoturismele rămase blocate şi cel care a ars, traficul rutier fiind reluat ulterior.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI