George Simion, un nou scandal! A deschis cu forța ușa de la mașina jandarmilor

A fost scandal în fața Ministerului Justiției. George Simion a vrut să intre în mașina Jandarmeriei care staționa în fața instituției. 

Liderul AUR a deschis portiera mașinii și i-a acuzat pe jandarmi că staționează ilegal, pe prima bandă de circulație.  

Imaginile au fost postate de politician pe contul său de Facebook.  

”Prezența acelui echipaj de jandarmerie în fața Ministerului Justiției nu este un lucru neobișnuit. Acest lucru se întâmplă zilnic pentru că este un echipaj care asigură patrularea și sprijinul obiectivelor din competența DGJMB-ului, în sensul în care noi asigurăm paza tuturor ministerelor din capitală, cu jandarmi.  

Între aceste obiective la care noi asigurăm pază există și echipaje de patrulare, cum este cel în cauză. Colegii mei așteptau acolo să ia legătura cu șeful de dispozitiv de la Ministerul Justiției, care este tot un jandarm, iar dacă este nevoie de sprijin din partea lor, să le ridice bariera și să intre cu autospeciala în parcarea Ministerului Justiției.  

În niciun caz nu poate fi vorba despre ultraj, în felul în care s-au desfășurat lucrurile. Nefiind vorba despre sprijin, pentru că nu era o activitate care să necesite sprijin sau prezența unui număr sporit de jandarmi, colegii mei au părăsit locul.  

Un om care deschide portiera autospecialei Jandarmeriei nu înseamnă neapărat că ar comite un ultraj. Poate are nevoie de ajutor. Noi suntem acolo în sprijinul cetățenilor. Într-adevăr, nu te aștepți în fiecare zi la un astfel de comportament, mai ales din partea unui demnitar, motiv pentru care eu îi felicit pe colegii mei pentru cum au tratat situația, pentru echilibrul de care au dat dovadă și pentru calmul cu care nu au alimentat această provocare”, a declarat Alex Iacob, Jandarmeria București. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI