Înregistrare șocantă cu Gabi Tamaș: ‘Mă c*c pe suporteri! Eu joc fotbal pentru galerie?

Ziarul Incisiv de Prahova a publicat miercuri o înregistrare șocantă cu fundașul Gabi Tamaș (38 de ani), la scurt timp după ce acesta și-a reziliat contractul cu formația Petrolul Ploiești, potrivit GSP. Sursa citată nu menționează data și contextul în care a fost realizată înregistrarea. 

Afirmațiile lui Tamaș, potrivit sursei citate: 

„Hai să spun, dacă vrei să spunem pe românește. Și azi la ședință, las-o în p**a mea. Că am dezamăgit suporterii… Mă c*c pe suporteri, până la urma urmei, în p**a mea. 

Eu vreau să câștig. Eu, ca fotbalist, vreau să câștig, pentru că așa câștig bani. Lăsați-mă, frate, că toată lumea… La Petrolul câștig de suporteri… Dar cine p**a mea sunt suporterii ăștia, mă? 

Mă, cine sunt suporterii ăștia? Nu înțeleg românește. Eu, pe mine… Cum p**a mea nu înțeleg? Mai da-ți-vă în p**a mea… Sunt 50.000? Aduc 100.000 de prietenii și îi acopăr. Mai da-ți-vă în p**a mea de aici… 

M-au disperat suporterii ăștia. Toată lumea numai de suporterii… Mă c*c pe ei eu. Eu chiar mă c*c pe ei. I-am chemat de fiecare dată și le-am spus «Mă c*c pe voi». 

Nu e prima dată când am spus. Am chemat de fiecare dată galeriile astea. Sunt 3 galerii, 3 șefii de la galerie am chemat și am spus «Mă c** pe voi». Dar ce p*** mea fac, mă eu? Eu joc fotbal pentru galerie? Mai lăsați-mă în p**a mea în pace” 

 
 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI