Ce avere avea Alexandru Arșinel. Puțin sunt cei care știu ce pensie uriașă încasa regretatul actor

Alexandru Arșinel avea unele dintre cele mai mari venituri dintre actorii din România. 

Potrivit ultimei declarații de avere, din 2021, Alexandru Arșinel a încasat 33.720 lei (pensie de revoluționar), 73.512 lei (pensie), 74.772 (indemnizație de merit de la Ministerul Culturii) și 10.800 lei (o indemnizație handicap gradul II pentru că o îngrijește pe soția bolnavă). 

Astfel, suma totală anulă s-a ridicat la 107.232, adica 8.936 de lei pe lună. 

În plus, Alexandru Arșinel deținea patru terenuri: o cotă parte din două terenuri aflate în Dolhasca și două terenuri integrale aflate în Sinaia și în Samurcaș-Crevedia. 

Actorul mai deținea trei case de vacanță și un apartament în București, dar și o mașină marca Toyota. 

Alexandru Arșinel mai avea 12 depozite bancare – nouă în lei, două în euro și unul în dolari. 

Alexandru Arșinel a murit la 83 de ani 

Alexandru Arșinel a murit, joi, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu probleme medicale, un transplant de rinichi și mai multe internări în spitale. 

Actorul se afla internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti din 15 septembrie pentru tratarea unor leziuni cauzate de repaosul prelungit la pat. 

„Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI”, informa, pe 20 septembrie, unitatea medicală. 

Actorul a mai fost internat şi luna trecută, la Institutul Clinic Fundeni. 

Alexandru Arșinel, director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, era recunoscut pentru rolurile sale din filme și piese de teatru de comedie, precum și pentru lungul său parteneriat cu Stela Popescu. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI