Conversație dintre Visarion Alexa și o enoriașă: „Te știu de când erai mică. Sunt ca plastelina în mâinile tale”

Au apărut noi mesaje acuzatoare la adresa preotului Visarion Alexa. Încă o femeie povestește, că părintele i-a făcut avansuri și chiar, a sărutat-o când, au fost împreună. Pentru a dovedi că nu minte a publicat, și capturi cu mesajele.

Visarion Alexa aflat, sub control judiciar pentru abuz sexual ar fi trebuit, să se prezinte, miercuri, la Parchetul General pentru o percheziție informatică. Procurorii vor, să recupereze din telefonul său discuțiile, purtate cu cele, care au depus plângere. N-a ajuns, însă pentru că, avocatul său nu l-a putut însoți.

Mesajele în care preotul Visarion Alexa o imploră pe o altă femeie să se întoarcă la el în biserică datează din 2016. Printr-un intermediar, femeia transmite pe Facebook că preotul ar fi sărutat-o – nepotrivit – în colțul gurii, atunci când s-a dus să-i vorbească. Ne-a dat acordul să preluăm mesajele.

„Tu nu înțelegi că sunt ca plastelina în mâinile tale. Zile întregi mă gândesc la tine. Nu vreau să te tulbur, dar tare mult aș vrea să te văd”, i-ar fi scris Viasrion Alexa enoriașei sale. Din capturi reiese că femeia ar fi încercat să-i atragă atenția că ceea ce spune e greșit, dar insistențele ar fi continuat.

„Iertare, te iubesc, nu ar trebui, știu, dar mi-e tare dor de tine” – i-ar mai fi scris preotul.

Dacă mesajele sunt sau nu adevărate va reieși din percheziția informatică desfășurată la Parchetul General, unde părintele Visarion a fost așteptat miercuri zadarnic.

Visarion Alexa se află în prezent sub control judiciar. Pe lângă femeia care l-a acuzat inițial de abuz sexual au mai apărut, între timp, alte cinci plângeri asemănătoare instrumentate și investigate de polițiștii Secției 20.

Preotul a recunoscut de două ori acuzațiile care i se aduc, o dată în fața polițiștilor, iar a doua oară în fața șefilor săi de la Patriarhie.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI