Ciucă i-a cerut șefei TNL să îi găsească pe cei care au înjurat PSD la Venus

Nicolae Ciucă i-a cerut luni, în cadrul ședinței BEX, Marei Mareș, președinta Tineretului Național Liberal, să prezinte în cel mult o săptămână numele vinovaților pentru scandările de la Venus, de la școală de vară a TNL, unde au fost înjurați partenerii de guvernare de la PSD.  

Potrivit unor surse prezente la ședință, președintele PNL a cerut „numele vinovaților” și „propuneri de sancțiuni pentru ei”, în cel mult o săptămână. În urmă cu o săptămână, tinerii liberali care au participat la Școala de Vară a partidului de la mare au făcut o petrecere la care s-au distrat scandând injurii la adresa PSD.  

Mara Mareș a reacționat și a transmis că își cere scuze pentru aceste „comportamente inacceptabile”. Omologul său de la PSD, Mihai Ghigiu, a acceptat scuzele și a dat asigurări că acest incident nu afectează coaliția, conform Digi24.

 Ulterior, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că ceea ce au făcut tinerii din PNL este „jignitor şi arată o imaturitate”, ba chiar poate fi vorba despre „o problemă internă… când nu ai capacitarea de dezvolta ceva, atunci înjuri”. 
 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI