Un german este condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea angajatului unei benzinării. Care a fost motivul crimei

Un tribunal german a condamnat, marţi, un bărbat de 50 de ani la închisoare pe viaţă pentru uciderea, anul trecut, a casierului unei benzinării care a insistat ca inculpatul să respecte regulile şi să poarte o mască de protecţie în timpul restricţiilor anti-COVID, relatează agenţia de presă germană DPA, citată de Reuters. 

Agenţia de presă germană dpa şi alte agenţii de presă germană au scris că instanţa l-a găsit pe inculpat, identificat doar ca Mario N., în conformitate cu legile privind confidenţialitatea, vinovat de crimă şi l-a condamnat la închisoare pe viaţă. 

El a recunoscut că l-a ucis pe angajatul benzinăriei în vârstă de 20 de ani, dar a pledat pentru omucidere din culpă, cu vinovăţie limitată. De asemenea, au fost găsite urme de alcool în sângele inculpatului. 

Procurorii au spus că tânărul i-a cerut bărbatului să respecte reglementările şi să poarte o mască de protecţie în timp ce plătea pentru berea cumpărată. 

După ce iniţial a refuzat să facă acest lucru şi a părăsit benzinăria, inculpatul s-a întors purtând o mască, dar a tras-o în jos când s-a apropiat de casierie şi, după un alt dialog scurt, l-a împuşcat în cap pe angajat. 

Victima a murit imediat, iar Mario N. s-a predat ulterior la o secţie de poliţie, invocând că restricţiile menite să stopeze răspândirea COVID îl stresează. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI