Un șofer a fost călcat pe un deget de la picior chiar de mașina de poliție care-l oprise, în Neamț

Un șofer care a fost oprit în trafic pe DN 12C, în județul Neamț, pentru că ar fi făcut o depășire neregulamentară, a fost călcat de autospeciala de poliție. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Nu se cunosc condițiile în care s-a petrecut incidentul 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Neamț, incidentul în care un șofer a fost călcat de o autospecială de poliție a avut loc miercuri seara pe Drumul Național 12 C, în afara localității Bicaz-Chei. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, ar fi efectuat o depășire neregulamentară. Din acest motiv a fost oprit de un echipaj de poliție. 

”După întocmirea procesului verbal de contravenție, conducătorul auto, s-ar fi deplasat la autospeciala de poliție, condusă de un bărbat de 37 de ani, din Bicaz-Chei, agent de poliție, fiind surprins și accidentat de aceasta, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale”, potrivit IPJ Neamț. 

Ambii șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI