Sorin Grindeanu: Nouă staţii de metrou vor fi modernizate în colaborare cu Metrorex şi Primăria Sectorului 4

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat – luni – că vor fi modernizate nouă staţii de metrou, în baza unui protocol semnat luni de Metrorex cu Primăria Sectorului 4, şi astfel vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier şi vor fi amenajate spaţiile interioare astfel încât să fie asigurat un grad crescut de siguranţă şi confort pentru călători. 

Potrivit ministrului Transporturilor, este vorba despre stațiile Piața Unirii (de pe raza Sectorului 4), Tineretului, Timpuri Noi, Eroii Revoluției, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Apărătorii Patriei, Dimitrie Leonida și Berceni.  

„9 stații de metrou vor fi modernizate! În baza unui protocolul semnat, astăzi, de Metrorex și Primăria Sectorului 4 vor fi derulate o serie de proiecte în comun pentru regenerarea urbană a zonelor din jurul stațiilor de metrou de pe raza Sectorului 4”, a scris Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook. 

Ministrul Transporturilor a adăugat că astfel, vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier şi vor fi amenajate spaţiile interioare astfel încât să fie asigurat un grad crescut de siguranţă şi confort pentru călători. 

În curând, bucureștenii se vor bucura de noile schimbări 

„Astfel, vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier și vor fi amenajate spațiile interioare astfel încât să fie asigurat un grad crescut de siguranță și confort pentru călători. Finanțarea activităților de modernizare și reamenajare se va realiza din bugetul local al Sectorului 4 sau din alte surse legal constituite, după caz. Metrorex va oferi asistență tehnică la elaborarea proiectelor tehnice și pe parcursul derulării lucrărilor”, a mai transmis Grindeanu pe Facebook. 

Astfel încât, după spusele ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, bucureștenii se vor bucura de noi stații de metrou. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI