Pericol pentru călători, în tramvaiul 7 din Bucureşti! Un panou electric s-a desprins şi era să cadă peste o femeie

O femeie care a circulat ieri cu tramvaiul 7 din Capitală, a avut parte de un incident neplăcut. Panoul electric din spatele scaunului unde era aşezată, s-a desprins şi era să cadă peste ea. 

Călătoria cu tramvaiele vechi din Capitală s-a dovedit a fi una cu adevărat periculoasă pentru o tânără care a circulat ieri cu tramvaiul 7 din Capitală. 

În momentul în care femeia s-a aşezat pe unul dintre cele trei scaune amplasate în spatele cabinei unde se afla vatmanul, panoul de fier care acoperea sistemul electric al tramvaiului, s-a desprins şi era să cadă peste ea. 

Din fericire, nu a fost rănită, deoarece panoul imens s-a oprit de spătarele scaunelor. 

Zgomotul puternic i-a alarmat imediat pe ceilalţi călători, care au sărit în ajutorul femeii pentru a se asigura că nu a păţit nimic. 

Oamenii s-au revoltat după incidentul din tramvaiul 7 din Bucureşti 

Revoltaţi şi speriaţi de cele întâmplate, oamenii i-au cerut vatmanului să oprească tramvaiul înainte de a pleca din staţia din zona Eroii Revoluţiei, pentru a verifica ce s-a întâmplat, însă acesta a ales să îşi continue drumul. 

Produse la finalul anilor ’60 și ’70, reprezentanții Societății de Transport Bucureşti (STB) susțin că, în ciuda vechimii, tramvaiele sunt sigure și nu prezintă riscuri. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI