Carmen Tănase a spus adevărul! Ce salariu primește marea actriță după 40 de ani de carieră

Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu are după o carieră de 40 de ani. Actrița recunoaște că un actor nu se poate descurca doar cu banii pe care îi încasează de la stat. 

”Dacă lucrezi doar la stat este complicat, cei care sunt angajați trăiesc doar din salariul pe care-l dă statul. Un salariu care este mai ok acum la categoria mea, dar la categoriile mici este rău. 

La categoria mea, salariul este cam de 1.200 de euro pe lună. Lumea o să-mi sară în cap și o să spună că e ok, dar nu se poate trăi doar cu pâine și ceai.  

Ne trebuie și niște cărți, haine, produse de îngrijire, este un salariu mic la nevoile unui om de acum. Până înainte de pandemie salariul la categoria mea era de 400 de euro. 

Dacă nu faci și altceva, TV sau altele, este foarte greu. 

Acum mă gândesc la cei care nu trăiesc decât din salariu și care au și bani mai puțini, cei tineri, care au și o chirie de plătit, că nu toți au case și părinți bogați, mai au nevoie și de haine. Dacă nu mai fac și altceva este cumplit”, a declarat Carmen Tănase pentru Fanatik.  

”Sunt foarte rare momentele în care statul român și-a îndreptat atenția spre cultură sau educație. 

Măririle de salariu au venit la un moment dat, dar se știe că a fost inițiativa unui om care a copilărit în teatru, știa despre ce este vorba și a zis că nu se mai poate așa. Însă acest lucru s-a întâmplat de 2 ori în 32 de ani. În România cultura este pe ultimul plan” a mai adăugat actrița. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI