Alexandru Arșinel, dus de urgență la spital

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns de urgență, marți seara, la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB).

Actorul a ajuns la spital după ce a acuzat o stare generală de rău. Alexandru Arșinel a sunat la 112, iar medicii au decis să îl ducă la SUUB pentru investigații medicale.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că actorul a suferit un puseu de tensiune, iar paramedicii nu au vrut să riște, astfel că l-au dus la spital.

Actorul Alexandru Arșinel a anunțat zilele trecute că primarul Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase, iar din acest motiv se simțea mâhnit.

Fostul primar general Gabriela Firea l-a atacat pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, care nu a prelungit contractul actorului Alexandru Arșinel de la Teatrul Constantin Tănase.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arșinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poți să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat și a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicușor Dan cu Alexandru Arșinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înțelege. Maestrul Arșinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani și nici nu mai avea vreo funcție de conducere. Își dorea să continue pe postul de consilier artistic și să-i învețe pe actorii mai tineri din experiența adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Firea mai susține că prin excluderea lui Arșinel din teatru nu se face economie la buget: „Tot ce reprezintă astăzi Teatrul de Revistă Constantin Tănase i se datorează maestrului Arșinel. Nicușor Dan nu a făcut nicio economie la buget după ce l-a îndepărtat pe acest mare actor din funcția de consilier artistic”, a adăugat Gabriela Firea.

Primarul general a făcut marți precizări cu privire la situația lui Arșinel. El susține că Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase.

„Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, susține Nicușor Dan.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI