Activitatea Serviciului Înmatriculări Sibiu a fost suspendată. Polițiștii s-au infectat cu Covid-19

Șase polițiști din cadrul Serviciului de Înmatriculări din Sibiu au fost depistaţi cu Covid, după ce unul dintre ei s-a infectat.

Testați, cei șase angajați au fost confirmaţi pozitiv. Activitatea serviciului va reveni la normal abia din 25 ianuarie, iar șoferii care aveau programare joi și vineri vor fi reprogramați pentru 26 și 27 ianuarie.

Unii șoferi și-au luat liber de la serviciu ca să vină la Serviciul de Înmatriculări din Sibiu, dar nu au știut despre situația angajaților infectați cu covid.

Depunerea documentelor necesare înmatriculării vehiculelor este suspendată în acestă zi, vineri și luni, 24 ianuarie, conform ȘtirilorProTV.ro.

Oamenii legii au realizat că au o problemă în momentul în care unul dintre colegi s-a îmbolnăvit.

În schimb, activitatea de eliberare a autorizaţiilor de circulaţie provizorie se desfăşoară în program normal, conform programărilor. În cadrul Serviciului de Înmatriculări și Permise din Sibiu lucrează 24 de angajați, cu tot cu cei 6 pozitivi care erau deserveau cele 4 ghișee de la Înmatriculări.

În ultimele 24 de ore, în județul Sibiu au fost depistate pozitiv 350 de persoane. Incidența înregistrată în ultimele 14 zile în județ a ajuns la 5,34 la mie.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI