Bătaie în fața unui hipermarket pentru un loc de parcare

Un scandal a avut loc în fața unui hipermarket din Satu-Mare din cauza unui loc de parcare.  Un bărbat a lovit mașina unui șofer care încerca să parcheze. Agresorul ținea locul ocupat pentru soția sa. Când încerca să parcheze, șoferul l-ar fi călcat pe picior pe bărbatul agresiv.

Incidentul a avut loc miercuri seară, într-o parcare a unui hipermarket din Satu-Mare. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră montată la bordul unui alt autoturism.

Unul dintre cei implicați în scandal, un bărbat de 40 de ani, voia să țină un loc de parcare în fața magazinului pentru soția sa care urmă să ajungă cu mașina.

Un șofer de 47 de ani a vrut să parcheze pe același loc și l-ar fi călcat pe celălalt bărbat cu mașina pe picior, după care a început un scandal între cei doi. Bărbatul care își aștepta soția s-a enervat și a lovit mașina, distrugând una dintre oglinzi. Apoi a devenit violent cu cei aflați în autoturism.

Polițiștii sosiți la fața locului au deschis dosare penale pe numele ambilor bărbați. Unul pentru distrugere, altul pentru vătămare corporală.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI