Finalista de la Roland Garros a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Cincinnati. Motivul este absurd

Finalista de la Roland Garros a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Cincinnati din cauza faptului că nu a primit viză de intrare în SUA

Este vorba despre jucătoarea rusă de tenis Anastasia Pavliucenkova. Sportiva, locul 17 WTA şi finalistă la ultima ediţie a French Open, a rămas blocată în Canada, unde a evoluat săptămâna trecută la turneul de Montreal şi unde a fost eliminată în turul al doilea.

Ea nu a putut călători la Cincinnati pentru că nu i-a fost acordată viză de intrare în Statele Unite. Pavliucenkova speră că situaţia se va schimba rapid, astfel încât să poată concura în US Open, care începe la 30 august.

„Din păcate, trebuie să mă retrag de la Western&Southern Open. Sunt încă în Canada, îmi aştept viza pentru SUA. Speră că o voi obţine în curând şi voi fi ajunge la timp pentru US Open”, a scris ea pe reţelele de socializare.

Pavliucenkova era cap de serie numărul 16 la Cincinnati şi urma să joace în turul I, marţi, cu americanca Bernarda Pera, beneficiară a unui wild card.

Sportiva din Rusia a fost înlocuită pe tabloul principal de suedeza Rebecca Peterson, ca lucky loser.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI