„Micutzu”, implicat într-un scandal în toiul nopții

Comediantul Cosmin Nedelcu, cunoscut din numere sale de stand-up drept „Micutzu”, a depus plângere la poliție. Actorul a fost implicat seara trecută într-un scandal în centrul Capitalei.

Artistul s-a îmbrâncit cu patru bărbați care l-au jignit pe stradă. Scandalul a avut loc aproape de miezul nopții.

Unul dintre agresori a spart o sticlă și un geam. Martorii au sunat la 112 și polițiștii au ajuns la fața locului în 5 minute.

Cei patru bărbați au fost duși la secția de poliție, iar acolo a venit și Cosmin Nedelcu, care a depus o plângere la adresa acestora.

Agresorii au fost amendați cu câte 200 de lei, dar sunt vizați și de un dosar penal pentru distrugere. Cei patru nu au fost reținuți, dar au dat declarații apoi au putut să plece acasă.

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un  grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi  adresat anumite cuvinte unui trecător .

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI