Jennifer Aniston face mărturii cutremurătoare. Actrița a pierdut prieteni care „refuză” să se vaccineze anti-Covid-19

Jennifer Aniston a pierdut prieteni care au refuzat să se vaccineze anti-Covid-19. Aceasta a mărturisit într-un interviu că preferă să se înconjoare de persoane vaccinate.

Interviul a fost publicat marţi de revista americană InStyle. Actriţa în vârstă de 52 de ani spune că s-a îndepărtat de unele cunoştinţe din cauza reticenţei lor la vaccin. Ea regretă că ezitările antivacciniştilor nu sunt bazate pe „fapte”.

„Există încă o mare parte a populaţiei care este anti-vaccin sau care nu ascultă faptele. Este păcat. Eu am pierdut câteva persoane prezente în viaţa mea constant care au refuzat (vaccinul) sau nu au spus (dacă sunt vaccinate) şi este trist”, a declarat actriţa din „Friends”.

„Mi se pare o obligaţie morală şi profesională să informezi, întrucât nu toată lumea este protejată şi testată în fiecare zi. Este delicat, pentru că fiecare are dreptul la propria opinie, dar multe păreri nu par să se bazeze decât pe teamă şi propagandă”, a mai spus aceasta.

Jennifer Aniston s-a exprimat de mai multe ori în favoarea măsurilor impuse pentru a lupta contra pandemiei. Ea i-a îndemnat pe abonaţii de pe Instagram să poarte mască pentru a evita contaminările.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI