Anamaria Prodan, printre lacrimi, despre presupusa amantă a lui Reghecampf: ”Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-și revină!”

După ce de mai bine de câteva luni se vorbeşte de o ruptură între Laurenţiu Reghecampf şi soţia sa, Anamaria Prodan a lămurit cum stau lucrurile în familia sa.

Despre un posibil divorţ între cei doi, Anamaria Prodan spune că a avut o discuţie pe această temă cu Laurenţiu Reghecampf. Dialogul a fost început chiar de impresara de jucători.

Anamaria Prodan a vorbit despre pozele care au apărut cu Laurenţiu Reghecampf din Deltă şi a dat pe faţă totul, cum stau lucrurile cu adevărat în familie.

,,Am rămas aceeasi femeie războinică, însă anumite situații trebuiesc rezolvate cu calm. Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu.

Copiii cei mari sunt plecați din țară și le spun mereu să nu citească ceea ce apare, să își vadă de tinerețea lor, de adolescență. Bebeto este încă mic, stă mereu la mine în brațe. I-am arătat că pe pozele din Deltă nu se vede figura tatălui său, a femeilor cu care a fost. El știe că tatăl lui a fost la grătar.

Pot să merg să jur pe orice icoană, la orice biserică, că eu și Reghecampf am avut o relație absolut normală, o căsnicie frumoasă în care ne-am sprijinit, ne-am crescut unul pe altul și ne-am iubit mult. Numai că fiind înconjurați de atâta ură, invidie, ispite și multe anturaje proaste, se poate întâmpla ca soțul meu, câteodată, să aibă o percepție greșită asupra lucrurilor. Știu despre aceste zvonuri, știu că și Gigi Becali a spus aceste lucruri peste tot.

Eu acum vorbesc în numele meu, numai al meu, cum am văzut și am simțit lucrurile. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță, nu caut să agăț bărbați cu bani. Eu am predat copiilor mei o conduită de viață sănătoasă, pe care nu aș putea niciodată să o încalc. Dacă soțul meu privește altfel lucrurile, atunci cred că ar trebui să îl întrebi pe el cum stau lucrurile din punctul lui de vedere.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Playsport.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI