Ioana Ginghină se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă

Actrița se căsătoreşte cu iubitul ei, Cristi Pitulice, bărbatul care a ajutat-o să treacă peste divorţul de Alexandru Papadopol.

Se pare că relația celor doi se va oficializa în toamna acestui an, mai exact în luna septembrie. Ioana și Cristi vor să facă nuntă în adevăratul sens al cuvântului, nu cu mulţi invitaţi, ci doar o ceremonie, la care vor participa membrii familiei şi câţiva prieteni foarte apropiaţi.

„Cam aşa ceva. Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a declarat Ioana Ginghină, pentru OK Magazine.

Cei doi au planuri serioase, ba chiar vor să se lanseze împreună în afaceri.

„Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună”, a mai adăugat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a mai vorbit și despre o posibilă sarcină în perioada următoare. Se pare că nu vrea să pună prea mare presiune pe ea și vrea ca lucrurile să se desfășoare în liniște.

„Da. Iar eu zic că dacă va fi, bine, dacă nu, tot bine. Eu am făcut nişte tratamente, ca să rămân însărcinată şi n-a fost să fie. Doar m-am îngrăşat foarte tare. Dacă rămân gravidă, OK, dar nu mai sunt dispusă să fac tratamente pentru asta, fiindcă nu mi-au făcut bine nici fizic, nici în relaţie. N-a fost ceea ce trebuie şi nu mai vreau să forţez lucrurile”, a mărturisit artista.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice formează o relație de mai bine de un an. Anul trecut, în luna octombrie, actrița a fost cerută în căsătorie.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI