Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu fericit

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în anul 2020 în luna decembrie, dar se pare că nu au putut sta prea mult unul fără celălalt. Oana și Marius sunt dovada că iubirea învinge orice, iar acum se preocupă împreună de creșterea micuței Isabela.

Oana a povestit pe instastory cum a decurs împăcarea dintre ea și Marius Elisei. Ea a precizat că nu a vrut să acorde niciun interviu pe această temă. Oana a spus că decizia a fost luată pur și simplu în urma unor discuții pe care le-au avut cei doi singuri, departe de familie sau ochii presei. Fiica fostului premier a precizat că cei doi și-au promis încă de la divorț că nu vor ieși public să vorbească despre acest subiect, dar uite că acum nu a mai fost cazul, iar în momentul când se vor decide să facă declarații vor vorbi despre lucrurile pozitive din viața lor.

„Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie dar noi împreună, fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau cu prietenii apropiați… Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă.” a scris Oana Roman.

Sursa foto: Facebook

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI