„Constanța coffee break“, un nou concept lansat la malul mării  

Luna iulie continuă cu surprize pentru constănțenii și turiștii iubitori de mișcare, sport și petrecut timpul în aer liber. Primăria Constanța lansează în acest weekend „Constanța coffee break“, un proiect prin care până la 15 septembrie, sâmbăta și duminica, între 08:00 și 23:00, bulevardul Tomis se va transforma într-o zonă de promenadă. În prima etapă ne vom putea plimba pe bulevardul Tomis între bulevardul Ferdinand și strada Traian, urmând ca în a doua etapă zona de promenadă să se extindă până la Capitol.

În acest weekend, începând de sâmbătă de la ora 08:00 și până duminică la ora 23:00, carosabilul se va transforma într-o mare terasă la care constănțenii și turiștii pot savura o cafea și, deopotrivă, într-un spațiu în care se pot plimba, pot merge cu role, biciclete, trotinete ori pot juca diferite sporturi.

Iubitorii mașinilor clasice vor regăsi la statuia Victoriei o expoziție de mașini de epocă, iar pe bulevardul Tomis sportivii constănțeni vor oferi demonstrații de baschet și vor încuraja tinerii participe la activități sportive.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI