Angela Rusu a născut o fetiță la 46 de ani! Prima imagine cu micuța

Cântăreața de muzică populară Angela Rusu a devenit mămică din nou la vârsta de 46 de ani. Artista a postat primele imagini cu fetița.

Angela Rusu și-a anunțat fanii că a născut o fetiță sănătoasă, de 3.350 de grame și 55 de centimetri, pe care a numit-o Maria Anais. Este al treilea copil pentru ea. La scurt timp după naștere, a distribuit pe pagina personală de Instagram un scurt clip video în care a prezentat-o fanilor pe cea mai nouă membră a familiei. „Miracolul si minunea noastră. Dumnezeu lucrează prin OAMENI”, a scris interpreta pe Instagram.

În prima parte a zilei, Angela Rusu i-a anunțat pe fani că urmează să nască și este mai pregătită ca niciodată. Chiar dacă a mai născut de două ori înainte, acum a avut emoții și mai mari. Cu analizele și testele Covid, Angela Rusu a pornit încrezătoare către maternitate.

„Am mai născut de două ori, dar acum am cele mai mari emoții. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa. Când o să mă văd în recepție la spital cred că o să scap de această stare. Soțul meu, Marius, este zen, dar cred că nu va mai fi așa când vom ajunge la spital (râde). Mi-am făcut analizele necesare, testele, merg doar să nasc. Sinceră să fiu, greutatea m-a dat peste cap, abia aștept să scap de câteva kg. De două luni am insomnii, ziua eram epuizată și nu puteam face nimic”, a declarat Angela Rusu, înaintea nașterii, potrivit click.ro.

Medicii nu i-au dat voie să nască natural

Din cauza vârstei înaintate, medicii nu i-au permis să nască natural pentru că ar fi fost prea riscant. „Încă de la început nu s-a pus problema de naștere naturală, din cauza vârstei. Medicii mi-au zis că nu se riscă, chiar s-au minunat cum am putut să duc atâta, 37 de săptămâni, la vârsta mea. Eu am născut natural ambele fete, dar am mai avut două sarcini extrauterine. Nu mi-e teamă de tăietură, mă refac rapid, plus că sunt luptătoare, nu mă las”, a spus Angela.

În privința ajutorului nu își face probleme. Interpreta de muzică populară a spus că soțul și soacra ei o vor ajuta să aibă grijă de fetiță. Atunci când vor începe cântările, Angela Rusu va apela la serviciile unei bone. „Mă va ajuta tăticul și socrela. Noi trei. Apoi când vor începe cântările, îmi voi lua bonă. Oricum nu îmi fac griji de niciun fel. Vreau să mă concentrez pe această emoționantă întâlnire”, a mai spus artista.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI