Mihai Petre a uimit pe toată lumea! Lasă totul și pleacă la Asia Express!

Mihai Petre a decis să schimbe câteva lucruri în viața sa! A iesit din liniștea zilnică și activitatea obișnuită, chiar și din rolul ca jurat la ”Românii au talent”, de pe Pro TV. Acum, acesta va participa la o competiție la care nimeni nu se aștepta. Este vorba despre concursul puternic numit ”Asia Express”. Acesta se difuzează chiar pe postul concurent, Antena 1. Să aibă oare Mihai Probleme cu Pro TV pentru această alegere?


Chiar Mihai Petre avea să-si anunțe decizia luată pe pagina de Facebook. Acesta își împărtășește de fiecare dată planurile împreună cu prietenii săi din mediul online. Mulți dintre ei l-au felicitat pentru alegerea făcută și i-au urat mult succes.

”Marea mea iesire din zona de confort se întâmplă anul acesta la @asiaexpressromania. Mai greu nu cred că se putea. Hai să continuăm să trecem prin viață în pași de dans @elwirapetreofficial. Tu când ai ieșit din zona de confort ultima dată?”, a scris Mihai Petre, în dreptul unei fotografii în care dansează cu soția lui.


Cabral, prietenul lui, avea să aibă prima reacție. Simplă și la obiect. Acesta este printre primii oameni care îl sprijină de fiecare dată pe Mihai Petre și mai ales care este recunoscut pentru atitudinea sa prietenoasă față de ceilalți. Între cei doi au existat mereu relații de prietenie.

”Baftă, man!” este mesajul lui Cabral.

Fanii lui Mihai Petre au rămas uimiți! Mulți dintre aceștia au crezut că Mihai a luat o astfel de decizie pentru că ar avea probleme la Pro Tv, însă nimic nu a fost confirmat până în prezent. Mihai a decis să meargă la Asia Express, alături de vedete precum Lidia Buble și sora sa, Alexandra Ungureanu și mama sa și mulți alți concurenți veniți di lumea mondenă. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI