Simona Halep s-a accidentat și a abandonat în meciul cu Angelique Kerber, în turul 2 al turneului de la Roma

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a abandonat în meciul cu Angelique Kerber (33 de ani, 26 WTA) marți, la Roma, în turul 2 al turneului de la Foro Italico. Sportiva originară din Constanța conducea cu scorul de 6-1, 3-3. 

La scorul de 3-3 în actul secund, Halep a suferit o accidentare la gamba piciorului stâng. Sportiva a cerut ajutorul staff-ului medical și a izbucnit în lacrimi, din cauza durerilor. „Păi nu știu cum. Nu am făcut nimic”, a spus românca.

Miercuri seara, Simona Halep a anunţat pe Twitter, că a suferit o ruptură musculară la gamba stângă.

„Din nefericire, testul cu ultrasunete a arătat că am ruptură musculară la gamba stângă. Voi face un RMN mâine pentru a înţelege gravitatea accidentării, însă în acest moment nu ştim care va fi timpul de recuperare. Sunt foarte dezamăgită să părăsesc în acest fel turneul de la Roma…”, a scris Simona Halep pe contul de Twitter.

„Voi face totul pentru a trata această accidentare şi a reveni cât mai repede posibil. Va mulţumesc mult pentru susţinere şi vă voi ţine la curent cu evoluţia stării de sănătate”, a adăugat sportiva.

Simona Halep a abandonat miercuri în turneul de la Roma, în partida cu Angelique Kerber. Sportiva română nu a mai putut să joace din cauza unor dureri acute, survenite brusc, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30, după 57 de minute de joc contra adversarei germane.

Din cauza rupturii de mușchi, Halep riscă să rateze turneul de la Roland Garros, care va debuta pe 30 mai 2021.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI