Alex Velea împlinește astăzi 37 de ani! Ce surpriză i-a făcut Antonia de ziua lui

Alex Velea își aniversează astăzi ziua de naștere și petrece alături de frumoasa lui iubită, Antonia. Cei doi îndrăgostiți au luat decizia de a pleca zilele trecute în Maldive, de unde și-au surprins fanii cu imagini de senzație și unde s-au bucurat de cele mai frumoase momente împreună. A trecut multă vreme de când cei doi nu s-au mai relaxat într-o vacanță atât de lungă și a venit vremea să își dedice mai mult timp unul altuia.


Astfel că ziua sa de naștere l-a prins pe îndrăgitul artist departe de casă, în vacanța visurilor lui. Chiar dacă nu este în România, fanii lui de aici nu au uitat nici ei ce zi importantă este și i-au transmis acestuia toate gândurile lor bune prin mesaje sau în comentarii, motiv pentru care este recunoscător.

Cea mai frumoasă urare nu vine, însă, nici din partea admiratorilor săi din mediul online și nici din partea prietenilor sau colegilor săi, ci din partea mamei copiilor lui. Antonia a făcut o postare specială de ziua viitorului său soț și l-a făcut pe acesta să se simtă cel mai iubit și noroc bărbat din lume. Nu de puține ori, ea i-a demonstrat acestuia că este mândră de el pentru tot ce a reușit să facă până la această vârstă și că îi este recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și pentru faptul că o iubește sincer. Nimeni nu dădea vreo șansă relației lor, la început, dar ei au reușit să demonstreze că iubirea mereu câștigă și au făcut chiar și doi copii superbi împreună, Dominic și Akim.

„La mulți ani, sufletul meu! Mulțumesc pentru tot! Ești un suflet special! Omul meu bun și talentat!”, a scris Antonia pe contul ei oficial de Instagram, în dreptul unei imagini cu partenerul ei, Alex Velea. 

Sursa foto: instagram

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI