Celine Dion, imagine rară alături de cei trei fii ai ei

Cu ocazia Zilei Internaționale a Mamei, sărbătorită pe 9 mai în Statele Unite, cântăreața a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiii ei și cei trei câini ai familiei.

„Cine are cea mai bună zi, eu sau copiii?”, a întrebat Celine Dion pe Instagram de Ziua Mamei, sărbătorită în Statele Unite duminică, pe 9 mai. Cântăreața de 53 de ani este înconjurată de cei trei fii ai săi, René-Charles (născut în 2001), gemenii ei Eddy și Nelson (născut în 2010) și cei trei câini ai lor. „Ce privilegiu să fii mamă! La multi ani de ziua mamei”, a mai scris vedeta, care ședea între băieții ei, pe un cerșaf alb așezat pe iarbă. Toți erau desculți.

Celine Dion își crește singuri copiii de la moartea soțului ei René Angelil pe 14 ianuarie 2016. Pe 25 ianuarie, cu ocazia aniversării de 20 de ani a fiului ei cel mare, ea a transmis un mesaj emoționant pe Instagram: „René-Charles, fiul meu, acum douăzeci de ani, am auzit pentru prima dată cuvântul mamă … Visul meu s-a împlinit și ne-ai schimbat viața pentru totdeauna! Este greu de crezut că au trecut deja două decenii. Vedem cerul în ochii tăi și același albastru este culoarea dragostei noastre. Mergeți mai departe, bucurați-vă de viață și amintiți-vă că nu vă îndoiți niciodată de voi, pentru că eu cred în voi.”

În urmă cu câteva zile, Celine Dion a anunțat că turneul său, ”Courage World Tour”, a fost amânat din nou din cauza pandemiei. Seria de concerte va avea loc abia în 2023, astfel că spectacolul din România se va desfășura în 11 iunie 2023. Inițial, concertul de la București al artistei Celine Dion trebuia să aibă loc la 29 iulie 2020, la Arena Națională din București. A fost amânat în primă fază cu un an, pentru 25 iulie 2021, iar acum, cu încă doi ani.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI