Alertă cu BOMBĂ într-un avion plin cu pasageri! Trupele SRI intervin pe Aeroportul Otopeni din Capitală

Alerta cu bomba, vineri dupa-amiaza, intr-un avion plin cu pasageri. La aceasta ora intervin trupele SRI. Cursa trebuia sa ajunga la Chisinau, insa a facut o escala neprogramata pe aeroportul Otopeni din Capitala. 

Trupele Serfviciului Roman de Informatii s-au deplasat, vineri dupa-amiaza, pe Aeroportul Otopeni din Capitala, dupa ce un avion care urma sa ajunga la Chisinau a cerut o escala neprogramata la Bucuresti. 

Din primele informatii, se pare ca ar fi izbucnit un scandal la bordul aeronavei si ar fi fost facute amenintari de anumiti pasageri. 

„La data de 14.06.2024, ora 12:51, un bărbat necunoscut, a apelat de pe un număr de telefon neidentificat, serviciul de apeluri de urgență din Republica Moldova, sesizând faptul că o aeronavă ce aparține companiei ”Fly One”, a aterizat la ora 10:15, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și este minat.

CMISU a fost informat de către reprezentanți din Republica Moldova cu privire la eveniment, la ora 12:58, apel ce a durat până la ora 12:58″, informează, vineri, Centrul Municipal Integrat pentru Situaţii de Urgenţă. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI