Documentul care dărâmă Statul Paralel: rețeaua lui Coldea, pulverizată! Averea milionarului acuzat de OMOR, pe mâna rețelei generalului – VIDEO

Noi dezvăluiri despre triada Coldea-Dumbravă-Trăilă! Realitatea PLUS a intrat în posesia documentelor bombă care arată legăturile clare între avocatul generalilor, care a ajuns să administreze averile milionarilor.

Procurorii DNA au suspiciuni că generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă ar fi acționat asupra judecătorilor și în alte dosare grele, cum ar fi cele în care sunt judecați și milionarii Alexander Adamescu și Mihai Tufan, fostul iubit al Andreei Marin, condamnat în anul 2020 pentru tentativă omor. 

În exclusivitate la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, Anca Alexandrescu a prezentat public documentul care arată că firma de avocatură a lui Doru Trăila a ajuns să fie administratorul averii milionarului Tufan. De asemenea, fostul avocat care l-a reprezentat pe Tufan în proces este acum apărătorul lui Trăilă. 

După ce procurorii DNA au anunțat că extind ancheta, pe lângă alți generali urmează să ajungă la audieri și milionari controversați. Alexandru Adamescu și Mihai Tufan sunt suspectați de anchetatori că ar fi apelat la gruparea lui Coldea pentru a scăpa de dosarele în care sunt cercetați.

Dorin Iacob, dezvăluiri bombă: Coldea lucra la două capete cu băieții deștepți din spatele afacerilor duty-free de pe Otopeni. Cine vrea să pună mâna, de fapt, pe aeroport?

În cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, Anca Alexandrescu a prezentat în exclusivitate documentele bombă care arată că firma de avocatură a lui Doru Trăilă a ajuns să administreze averea milionarului Emil Tufan, fostul partener al Andreei Marin, condamnat în anul 2020 pentru tentativă de omor.

„În februarie 2023, avocatul Doru Trăilă devine fiduciarul averii lui Tufan, pentru o perioadă de 7 ani. Firmele la care este acționar Tufan au plătit bani către cabinetul de avocatură al lui Trăilă și banii au mers la Coldea și Dumbravă”, a spus jurnalista Anca Alexandrescu.

Milionarul Emil Tufan a fost condamnat în anul 2020 la trei ani și șase luni de închisoare. Totul după ce, potrivit anchetei, în urma unui conflict, a încercat să-și ucidă partenera de afaceri în timp ce aceasta se afla la volan. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de afacerist. Însă individul a stat închis pentru fapta sa doar un an și nouă luni. La scurtă vreme după ieșirea din penitenciar, acesta s-a asociat cu Doru Trăilă.

Dosarul lui Alexander Adamescu a fost trimis în judecată în iunie 2021 şi vizează fapte mai vechi de dare de mită către judecători. În luna februarie a acestui an, judecătorul Cătălin Gabriel Bunea a anulat dosarul după ce l-a ţinut aproape 3 ani în procedura de cameră preliminară, care potrivit legii ar trebui să dureze 60 de zile. Culmea este că judecătorul Bunea este acelaşi din cazul omului de afaceri Cătălin Hideg, afaceristul care i-a denunţat la DNA pe generalii Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă.

CITEȘTE ȘI Traian Băsescu refuză să-l apere pe Coldea: Trebuie să facă pușcărie! Și el, și Kovesi erau prea tineri când i-am numit

Marea anchetă care cutremură statul paralel se extinde și în rândul altor generali controversați. Dumitru Cocoru este un alt ofițer de rang înalt care urmează să ajungă în fața DNA, potrivit unor surse.

 

Imagine

Foto: Florian Coldea și Dumitru Cocoru

Totodată, alături de acesta ar urma să ajungă și afaceristul Bogdan Neidoni, celebru pentru tunuri în imobiliare. Pe numele acestuia se afla vila de lux a lui Florian Coldea de pe Coasta de Azur. Neidoni și Coldea au fost colegi de facultate, iar potrivit profesorilor acestora, erau printre ultimii din clasa la învățătură. 

Marian Vanghelie, dezvăluiri chiar în fața vilei lui Coldea. Cum demască ascensiunea generalului negru, ce sfori s-au tras

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI