Vremea 23 mai. Prognoza actualizată

Astăzi, în jumãtatea de vest a ţãrii vremea va fi instabilã şi vor fi perioade cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, iar mai ales în zonele montane şi submontane din Oltenia, Banat, Crişana şi vestul Transilvaniei, local, se vor acumula cantitãţi de apã 25…35 l/mp.

Izolat vor fi posibile şi căderi de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil şi fenomene specifice instabilitãţii atmosferice se pot semnala la intensitãţi mai mici, pe alocuri în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice, dar şi asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra de la 18…20 de grade în Oltenia şi pânã la 28…29 de grade în Moldova.

În București, vremea va fi uşor instabilã. Cerul va avea înnorãri şi vor fi perioade cu averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

 

La munte, in Carpaţii Occidentali şi în jumãtatea de vest a Carpaţilor Meridionali vremea va fi instabilã şi în special ziua vor fi perioade cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, iar local se vor acumula cantitãţi de apã 25…35 l/mp. Izolat vor fi posibile şi cãderi de grindinã.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI