ANM – Schimbări radicale ale vremii, înainte de Paște

Deși în ușoară încălzire, vremea pare să se mențină capricioasă. Directorul ANM, Elena Mateescu, anunță schimbări radicale chiar înainte de Paște. Iată cum va fi vremea în minivacanța de 1 Mai și se Paște!

Potrivit meteorologilor, de miercuri, vor apărea precipitațiile în România, iar temperaturile vor scădea. Însă răcirea nu va fi una foarte accentuată.

”Începând de miercuri seara, pe parcursul nopții de miercuri și joi este posibil să consemnăm și averse local în partea de sud-est a țării, mai precis în Dobrogea, Muntenia, dar și în Transilvania.

Joi, pe data de 2 mai, de asemenea, vom avea perioade în care aversele vor fi slabe cantitativ. Dar, din punct de vedere termic, vom consemna valori de temperaturi între 18 până la 24 de grade și minime pozitive, între 4 și 13.

Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 Mai și Paște: zonele afectate de ploi și vânt puternic. Unde vor fi maxime de 27 de grade Celsius

Pe măsură ce ne apropiem de finalul săptămânii, vom vorbi în continuare de valori de temperaturi apropiate de norme, pentru că deja la nivelul a ceea ce se întâmplă din punct de vedere al temperaturilor maxime, limitele vor fi între 17 până la 23 de grade”, a explicat directorul executiv al ANM.

”Duminică, în prima zi a Sfintelor sărbători Pascale, vom avea temperaturi cuprinse între 17 până la 25-26 de grade, posibil în partea de vest și sud-vest a țării, cu 23 de grade Celsius în Capitală.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, temperaturi minime pozitive în toată țara, cu cele mai ridicate valori de 12…14 grade în jumătatea sudică a țării, 12 grade în Capitală, în timp ce în jumătatea nordică valori de până la 8-9 grade Celsius”, a mai spus Elena Mateescu.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI