Victorie cu emoţii pentru Universitatea Craiova cu FC Voluntari (2-1), în Superligă

Universitatea Craiova a învins-o cu emoţii pe FC Voluntari, scor 2-1 (1-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 27-a a Superligii de fotbal.

Universitatea a început foarte bine meciul şi a dominat autoritar primele zece minute, având o bară prin Alexandru Creţu (3) şi un gol marcat de Ştefan Baiaram (7), cu capul, din centrarea lui Lyes Houri.

FC Voluntari a ieşit apoi la joc şi a pus destul de multe probleme echipei antrenate de Ivailo Petev, fără a avea ocazii de poartă, însă.

În repriza secundă, o gafă comisă de Nicuşor Bancu a dus la acordarea unui penalty pentru oaspeţi, pentru faultul portarului Laurenţiu Popescu la Andrei Dumiter, iar Robert Popescu (54) a restabilit egalitatea.

Oaspeţii au mai avut ocazii bune de gol prin Dumiter (61, 78), dar prima oară Vladimir Screciu a respins acrobatic, iar apoi Laurenţiu Popescu a apărat.

La poarta cealaltă, Alexandru Mitriţă a fost blocat de portarul Jesus Fernandez (76).

Golul victoriei pentru echipa craioveană a fost marcat de hondurianul Denil Maldonado (84), din centrarea lui Mitriţă. Maldonado, la primul său gol pentru echipa din Bănie, fusese inspirat introdus pe gazon de Petev două minute mai devreme.

Universitatea a trecut prin mari emoţii pe final (90+7), după ce arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty în favoarea oaspeţilor la un duel între portarul Laurenţiu Popescu şi Nicolae Carnat, însă a revenit asupra deciziei după sesizarea arbitrajului video şi urmărirea reluărilor.

La Universitatea a debutat cu acest prilej şi atacantul spaniol Jalen Blesa.

Universitatea e neînvinsă de patru etape, în care are două victorii şi două egaluri. Universitatea venea după patru meciuri fără victorie pe teren propriu (două egaluri, două eşecuri).

FC Voluntari a ajuns la opt etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi cinci eşecuri.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1 (1-0), Stadion ”Ion Oblemenco” – Craiova
Au marcat: Ştefan Baiaram (7), Denil Maldonado (84), respectiv Robert Popescu (54 – penalty).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Florian Alexandru Vişan (Galaţi); al patrulea oficial: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)
Arbitru video: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitru asistent video: Vasile Marinescu (Bucureşti)
Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) – CCA, Marcel Vasile (Bucureşti) – LPF

AGERPRES 

Foto: (c)  NICOLAE BADEA / AGERPRES FOTO

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI