FCSB a câştigat cu emoţii în faţa ultimei clasate, FC Botoşani (3-2), în Superligă

FCSB a învins-o cu emoţii pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională, în etapa a 27-a a Superligii de fotbal.

Liderul s-a impus la capătul unui meci cu trei eliminări, dintre care două de la gazde.

FCSB a deschis scorul repede, prin Florinel Coman (6), lansat foarte bine de Adrian Şut. Apoi, Coman (10) a trimis mingea bară direct din corner.

În min. 15, Antwi l-a faultat pe Enzo Lopez şi a fost eliminat la semnalizarea arbitrajului video, după ce iniţial primise doar cartonaş galben.

Chiar şi în inferioritate, bucureştenii au fost în continuare mai periculoşi. Alexandru Băluţă (25) a şutat în portarul Răzvan Ducan, după care Octavian Popescu a reluat în transversală. În min. 45, Coman a şutat la colţul scurt, dar a respins Ducan.

Oaspeţii au intrat excelent în repriza secundă, egalând după 22 de secunde, prin italianul Francesco Margiotta (46), care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Ştefan Târnovanu la şutul tras de Eduard Florescu. Margiotta a marcat la debut, el intrând la pauză.

Echilibrul numeric s-a restabilit în min. 56, când atacantul argentinian Juan Kaprof a primit al doilea cartonaş galben. Imediat, FCSB a avut o ocazie bună prin Coman (65), dar Ducan a reţinut. Echipa antrenată de Elias Charalambous a trecut în avantaj prin golul lui Joyskim Dawa (71), din centrarea lui Băluţă, iar FCSB s-a desprins prin golul lui Coman (76), pe contraatac, din pasa lui Octavian Popescu.

Darius Olaru a fost eliminat în min. 90+1, pentru o intrare dură a lui Jaly Mouaddib. Iniţial, Olaru primise cartonaş galben, dar la semnalizarea VAR-ului a schimbat cartonaşul în roşu.

FC Botoşani a mai marcat o dată până la final, prin Reagy Ofosu (90+4), din voleu, la centrarea bulgarului Radoslav Dimitrov.

FCSB a ajuns la nouă etape consecutive fără înfrângere, şase victorii şi trei egaluri.

FC Botoşani a obţinut două victorii în ultimele trei etape.

În tur, FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 1-0.

FC FCSB – AFC Botoşani 3-2 (1-0), Arena Naţională – Bucureşti
Au marcat: Florinel Coman (6, 76), Joyskim Dawa (71), respectiv Francesco Margiotta (46), Reagy Ofosu (90+4).
Cartonaş roşu: Nana Antwi (18), Juan Kaprof (FC Botoşani, 56), Darius Olaru (FCSB, 90+1).
Arbitru: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenţi: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Ionuţ Marius Bobe (Bucureşti); al patrulea oficial: Ana Maria Terteleac (Berceni)
Arbitru video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti); arbitru asistent video: Ionuţ Coza (Cernica)
Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) – CCA, Ştefan Popa (Bucureşti) – LPF
AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI