Accident grav la Galați – A fost activat planul roșu de intervenție – Trei persoane au murit și opt sunt grav rănite

Un accident teribil a avut loc în Galați, luni dimineața. A fost activat planul roșu, trei persoane au murit și alte opt au fost grav rănite.

Accident grav în Galați, a fost activat planul roșu. 

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 25 Galați-Tecuci, în zona localității Independența, județul Galați, un microbuz de transport persoane a colizionat un autoturism. Din primele informații, 8 persoane au suferit leziuni, dintre care una este încarcerată. A fost activat planul roșu de intervenție.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri  pentru a permite intervenția forțelor MAI la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 08:00.

În accidentul rutier au fost implicate 11 victime, dintre care: 

– 3 persoane decedate
– 8 persoane cu diferite traumatisme, în evaluare medicală la locul evenimentului

Accidentul ar fi avut loc în localitatea Independența din Galați.

Pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Galați a fost activat Planu roșu de intervenție.

 La fața locului au fost alocate următoarele resurse: 1 mașină de stingere, 1 descarcerare, 1 ambulanță SMURD cu medic, 1 echipaj SMURD  de prim ajutor, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 elicopter SMURD și 3 ambulanțe SAJ.”

Imagine

 
 

Sursa: Realitatea de Galati

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI