Un băiețel de doar 7 ani a fost sfâșiat de patru câini. În încercarea de a îl salva pe copil, a fost rănită și mama acestuia

Un băiețel în vârstă de doar șapte ani a murit după ce a fost sfâșiat de o haită de patru câini. 

Mama copilului, Emily Islas, în vârstă de 39 de ani, a încercat să îl salveze pe fiul ei Kellan, care fusese mutilat de grupul de câini, care includea doi câini din rasa Rottweiler violenți. 

Mama băiețelului a fost și ea rănită încercând să își salveze fiul 

Un băiețel în vârstă de doar șapte ani a fost sfâșiat de patru câini. Conform informațiilor existente, mama băiețelului  a fost și ea rănită după ce s-a întins deasupra fiului ei inconștient pentru a-l proteja, dar a suferit o arteră ruptă la brațul drept și leziuni la ceafă, brațul stâng și spate. 

Incidentul a avut loc în Fort Hall, Idaho, SUA. La fața locului, a fost chemată și poliția. Se presupune că animalele aparțin vecinilor Benjamin și Juliana Wolfchild, dar ei nu erau prezenți la proprietate când a avut loc atacul, scrie ProTV. 

A fost deschisă o anchetă penală în acest caz 

Câinii au fost împușcați și uciși de oficialii din cadrul Poliției Fort Hall.Potrivit informațiilor, dădaca familiei, Melissa Karren, a susținut că sora băiatului, Rory, a numit anterior câinii „înfricoșători” și a fost avertizată să fie „atentă” în jurul lor. 

O anchetă penală este în desfășurare, acuzațiile fiind revizuite de oficiali. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI