Monica Macovei, suspectă de vătămare corporală din culpă, după accidentul de anul trecut. Un motociclist a fost rănit grav

Monica Macovei, fost ministru al Justiției, este suspectă de vătămare corporală din culpă. 

Decizia a fost luată de procurorii Parchetului Curții de Apel Constanța, care cercetează accidentul în care a fost implicată Monica Macovei, în octombrie anul trecut. 

Accidentul s-a produs pe 2 octombrie anul trecut, între localitățile Mangalia și 2 Mai. 

Monica Macovei conducea mașina, când ar fi pierdut controlul volanului, ar fi intrat pe contrasens și a lovit un motociclist de 56 de ani. 

Bărbatul a fost rănit extrem de grav, iar procurorii susțin că a avut nevoie de 120 de zile de îngrijiri medicale. 

Procurorii au citat-o joi pentru a-i aduce la cunoștință faptul că este suspectă în dosarul penal deschis în acest caz. După aceea, anchetatorii vor trimite dosarul în instanță, pentru ca fostul ministru al justiției să fie judecată în legatură cu accidentul produs. Ea va fi atunci inculpată pentru vătămare corporală din culpă. 

Monica Macovei nu a putut fi contactată pentru a-și spune punctul de vedere în legatură cu acuzațiile aduse de procurori. Într-o postare publică de pe Facebook, făcută la o săptămână după accident, ea susținea că este nevinovată și că motociclistul a fost cel care ar fi intrat în mașina ei, în curbă. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI