Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea

Emma Răducanu a primit marţi medalia Ordinului Imperiului Britanic din partea Regelui Charles al III-lea, la puţin mai mult de un an după ce a devenit prima jucătoare de tenis venită din calificări care a reuşit să câştige un titlu de Mare Şlem, la US Open, informează BBC.

În ciuda unui sezon 2022 dezamăgitor, fenomenul Emma Răducanu a fost onorat. Jucătoarea britanică al cărei tată este român a făcut senzaţie anul trecut, după ce câştigat 10 meciuri fără ă piardă niciun set, cucerind trofeul la US Open, obţinând victoria finală în faţa canadiencei Leylah Fernandez.

Graţie acestei performanţe fără precedent, pe care a realizat-o la vârsta de doar 18 ani, Emma Răducanu a fost numită marţi membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE) de către Regele Charles al III-lea, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Windsor.

„A fost grozav să primesc această onoare astăzi, din partea Majestăţii Sale Regale. Mă simt extrem de recunoscătoare” a precizat Emma Raducanu într-un comunicat dat publicităţii de agentul său.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI