Accident cumplit lângă Dăbuleni. Un tânăr de 24 de ani a murit după ce a căzut cu mașina într-un canal de irigații

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit, marți, după ce a căzut cu mașina într-un canal de irigații, în afara orașului Dăbuleni, județul Dolj. 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, o mașină este căzută într-un canal de irigaţii, din extravilanul orașului Dăbuleni, iar în interior se află o persoană inconştientă. 
 
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, în autovehicul fiind identificat un tânăr de 24 de ani, din Brădeşti, care în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj SAJ Dolj, din păcate, a decedat. 

Tânăr din 24 de ani, mort după ce a căzut cu mașina într-un canal de irigații 

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 542, din direcţia Dăbuleni, către Amărăştii de Jos, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând cu vehiculul într-un canal de irigaţii. 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI