Bărbat de 30 de ani, cercetat pentru cruzime: Și-a bătut calul, iar momentul violent a fost postat pe o reţea socială

Un bărbat în vârstă de 30 de ani este cercetat de poliţiştii din Olt pentru că şi-a bătut calul, agresiunea fiind filmată de un martor şi postată de o reţea socială.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că Biroul pentru Protecţia Animalelor s-a sesizat după apariţia pe o reţea socială a unor imagini în care un cal este bătut, fapta având loc în comuna Dobrosloveni. 

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 30 ani, din comuna Dobrosloveni, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei cabaline”, a anunţat IPJ Olt. 

Poliţiştii din cadrul Biroului  pentru Protecţia Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru calul agresat şi pe numele bărbatului au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de rănire cu intenţie a animalelor şi schingiurea animalelor,

În imaginile postate pe o reţea de socializare se observă cum bărbatul respectiv îşi loveşte de mai multe ori cu un par calul înhămat la căruţă.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI