Târg de Crăciun 2022. Nicuşor Dan a anunţat unde se organizează târgul de Crăciun în acest an

Târg de Crăciun 2022. Nicușor Dan a anunțat, astăzi, locul din Bucureşti unde se va organiza Târgul de Crăciun din acest an, care se va desfărşura în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie. 

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a anunţat pe pagina sa de Facebook, că Târgul de Crăciun din acest an va avea loc în Piaţa Constituţiei. 

Anul trecut, Târgul de Crăciun a avut lor în Piaţa Universităţii, iar accesul a fost contracost, spre nemulţumirea bucureştenilor. 

„În premieră, Primăria Capitalei deschide Piața Constituției operatorilor privați, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022. 

Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment – devenit o tradiție a Capitalei – să contribuie la transformarea Bucureștiului într-o destinație preferată a turiștilor, a copiilor și a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă. 

Astfel, pentru organizarea târgului, cei interesați să devină partenerii acestui demers se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022″, a anuţat primarul Nicuşor Dan, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI