Bani pentru firmele care angajează tineri și persoane de peste 45 de ani. Anunţul făcut de ministrul Muncii

Ministerul Muncii va implementa două proiecte finanţate din fonduri europene destinate angajării tinerilor dar şi persoanelor peste 45 de ani, anunţă ministrul Marius Budăi. 

„Sprijinirea mediului de afaceri pentru a-și apăra locurile de muncă existente, dar și pentru crearea de noi locuri de muncă, a fost permanent o prioritate pentru mine și pentru PSD! 

În acest sens, am atras noi fonduri europene pentru subvenționarea angajării tinerilor, dar și a persoanelor peste 45 de ani! 

MMSS, prin Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), va implementa, în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023, două noi proiecte: ”PRO NEETs RMPD – Stimularea integrării absolvenților NEETs pe piața muncii” și ” PROACCES 4 – Subvenționarea locurilor de muncă pentru șomeri”, cofinanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman. 

Marius Budăi, anunțul așteptat de milioane de români! Se întâmplă de la 1 ianuarie 

Valoarea celor două proiecte este de 57 milioane de euro. 

Banii sunt destinați angajatorilor care încadrează în muncă persoane din aceste categorii de persoane, iar prin aceste proiecte venim atât în sprijinul mediului de afaceri, cât și în cel al șomerilor”, a scris miercuri, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI