Patru tineri au atacat un curier care transporta mâncare în Bucureşti

Patru tineri au jefuit un livrator de mâncare în Bucureşti. În ciuda faptului că au consumat alimentele furate imediat, poliţiştii le-au dat de urme. 

Patru tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 21 de ani au fost reținuți de polițiștii din București sub acuzația de tâlhărie calificată după ce au atacat un curier care transporta mâncare. 

Hoţii au acţionat în plină noapte şi au consumat prada imediat.  

”Cercetările au fost declanșate la data de 29 septembrie, când polițiști din cadrul Secției 16 Poliție au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, angajat al unei firme de livrare mâncare, cu privire la faptul că în jurul orei 01.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4, pentru a livra o comandă, două persoane necunoscute ar fi pulverizat asupra lui spray iritant lacrimogen, apoi l-ar fi deposedat de mai multe pachete cu mâncare”, potrivit Poliției Capitalei. 

În urma cercetărilor, au fost identificați doi tineri, de 18 și 21 de ani, bănuiți de comiterea faptei. Alţi doi tineri – de 19 şi respectiv 20 de ani – s-au dovedit a fi complici. 

Probatoriul administrat a relevat faptul că cei patru au pus la cale atacul şi s-au înţeles cu privire la împărţirea prăzii. 

Cei patru tâlhari au fost depistați și conduși la audieri. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să apară în faţa magistraților. 

Cercetările sunt continuate de către Secția 16 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la furt calificat. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI