Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său, în ziua când a murit regina. De unde a venit furia Prințului

Prințul Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său, Charles, și cu fratele său, William, în ziua în care regina Elisabeta a II-a a murit. 

Totul a pornit după ce noul rege a interzis prezența lui Meghan la Balmoral, în ziua decesului. 

Ducele de Sussex a fost printre ultimii membri ai familiei regale care au ajuns la Castelul Balmoral, la o oră și jumătate după moarte bunicii sale din cauza unei dispute pe care a avut-o cu tatăl său, care a insistat ca Harry să nu vină însoțit de Meghan, informează Daily Mail. 

Harry a vrut ca soția sa să i se alăture pentru a-și lua rămas-bun de la regină, pe 8 septembrie, când aceasta a murit. Cu toate acestea, noul rege al Marii Britanii l-a sunat pe fiul său cel mic și i-a spus că ”nu este potrivit” ca soția lui să fie acolo. 

În urma acestei dispute, Ducele de Sussex a pierdut zborul către Aberdeen și a ajuns la Balmoral după ceilalți membri ai familiei regale și după ce regina murise. Prințul a fost furios și a refuzat să ia cina cu tatăl său, cu fratele său, William, și cu actuala Regină Consoartă Camilla. În schimb, a cinat cu Ducele de York și Contele și Contesa de Wessex. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI