Bărbat din Mehedinți electrocutat la Hidrocentrala Porţile de Fier I, în timp ce făcea verificări la o celulă electrică/ El a fost dus de urgenţă la spital/ Poliţia a deschis dosar penal

Un bărbat de 50 de ani care verifica o celulă electrică la Hidrocentrala Porţile de Fier I a fost electrocutat, vineri, fiind preluat de un echipaj medical şi dus de urgenţă la spital. Poliţiştii din Mehedinţi au deschis o anchetă şi fac cercetări într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. 

Potrivit IPJ Mehedinţi, un bărbat de 46 de ani a sunat la numărul de urgenţă 112, vineri, în jurul orei 9.00, pentru a anunţa că un coleg al său care verifica o celulă electrică la Hidrocentrala Porţile de Fier I a fost electrocutat. 

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 50 de ani, electrician de întreţinere, s-a electrocutat în timp ce făcea verificări la hidrocentrală. Bărbatul a fost preluat de către un echipaj medical şi transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, transmite IPJ Mehedinţi. 

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, respectiv neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. 

 
 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI