O mamă și-a înecat copiii și apoi le-a povestit rudelor. Cum a fost găsită femeia pe plajă

O mamă din Brooklyn, cunoscută cu probleme psihice, și-ar fi înecat copiii după ce s-a plimbat cu ei pe plaja ”Coney Island” luni dimineața. Femeia s-a confensat rudelor, spunând că și-a omorât copiii. 

Copiii lui Erin Merdy – Oliver, în vârstă de trei luni, Liliana, în vârstă de patru ani și Zachary, în vârstă de șapte ani – au fost descoperiți fără suflare de-a lungul țărmului West 35th Street, la trei blocuri distanță față de apartamentul mamei lor, potrivit autorităților citate de The New York Post. 

Merdy, în vârstă de 30 de ani, le-a spus rudelor că și-a înecat copiii. 

Microbuz cu opt persoane, printre care şase copii, răsturnat între Hărman şi Lunca Câlnicului 

„Era udă, era desculță și nu a comunicat cu ofițerii”, au declarat autoritățile. 

Poliția a obținut o înregistrare video care o arată pe Merdy și pe cei trei copii ai săi mergând la plajă. Ulterior, imaginile o surprind pe femeie care se întoarce fără ei. 

Merdy a fost dusă inițial la Secția 60 pentru interogatoriu și apoi transportată pe o targă la Spitalul NYU Langone din Brooklyn. 

„Suntem devastați. Erau copii. Erau copii adorabili”, a spus Dine Stephen, mătușa lui Merdy. 

Stephen a spus că familia lui Merdy are antecedente de boli mintale și nepoata ei „se lupta”, deoarece „încerca să-și găsească drumul prin viață”. 

„În această familie avem un istoric de boli mintale în diferite grade. Câțiva dintre noi ne-am luptat cu tulburarea bipolară, dar nu cunoșteam luptele ei mentale. Știam doar că încerca să găsească o modalitate pentru copiii ei, o modalitate de a se ridica”, a spus Stephen. 

„Își iubea copiii. Își iubea foarte mult copiii. Problemele mentale au fost cele care au preluat controlul”, a mai spus femeia. 

Nu este clar dacă mama are antecedente de abuz sau neglijare a celor trei copii, dar anterior a avut dispute privind custodia cu unul dintre tații copiilor, au spus surse din forțele de ordine. 

Autopsiile copiilor sunt în curs de desfășurare și nu au fost luate măsuri de către autorități, au spus surse. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI